Espais i Calendari
El Festival comptarà amb vuit propostes d’arts escèniques i música, que se celebraran en quatre caps de setmana, vinculades a un producte agroalimentari o els seus derivats, associats a Denominacions d’Origen i Indicacions Geogràfiques Protegides.
El seu calendari ve marcat i vinculat als moments claus de l'horta i de la vida rural.
Calendari:
•Primavera: Floració i hortalissa (cap de setmana del 6 / 7 abril)
Espai: BUTSÈNIT ( Font de l'Ermita de la Mare de déu de Butsènit)
•Estiu: Collita i conserva (cap de setmana 27 i 28 de juliol)
Espai: GRENYANA (Ermita de la Mare de Déu de Grenyana)
•Tardor: Verema (cap de setmana 12 /13 octubre)
Espai: TORRES DE SANUI ( celler de Sanui)
•Hivern: Recol·lecció de l'oliva i premsa de l'oli nou
(dissabte 30 de novembre)
Espai: RUFEA