Espais i Calendari

El Festival comptarà amb vuit propostes d’arts escèniques i música, que se celebraran en quatre caps de setmana, vinculades a un producte agroalimentari o els seus derivats, associats a Denominacions d’Origen i Indicacions Geogràfiques Protegides.

El seu calendari ve marcat i vinculat als moments claus de l'horta i de la vida rural.

Calendari:


Primavera: Floració i hortalissa (cap de setmana del 6 / 7 abril) 

Espai: BUTSÈNIT ( Font de l'Ermita de la Mare de déu de Butsènit)


Estiu: Collita i conserva (cap de setmana 27 i 28 de juliol)

Espai: GRENYANA (Ermita de la Mare de Déu de Grenyana)


Tardor: Verema (cap de setmana 12 /13 octubre)

Espai: TORRES DE SANUI ( celler de Sanui)


Hivern: Recol·lecció de l'oliva i premsa de l'oli nou

(darrer cap de setmana novembre 30 i 1 de desembre)

Espai: RUFEA

Enllaç al plànol